Büyüksehirden Salihlili Üreticilere Sepet Destegi

Büyüksehirden Salihlili Üreticilere Sepet Destegi

Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan hazirlanan 10 bin üzüm üreticisine 100 bin adet sepet destegi projesinde Salihli’deki üreticilere sepetleri dagitildi.

Salihli Itfaiye Amirliginde gerçeklestirilen törene Kaymakam Mehmet Kamil Saglam’in yani sira Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, Salihli Belediye Baskan Yardimcisi Ibrahim Karaca, Ilçe Tarim ve Orman Müdürü Ali Demir, Kirsal Hizmetler Dairesi Baskani Yilmaz Usta, MHP Ilçe Baskani Mehmet Akin sube müdürleri ve üzüm üreticileri katildi.

Törende konusan Salihli Kaymakami Saglam, Manisa’nin tarimdaki tarimsal potansiyelinin ülke ekonomisine olan katkisinin önemine dikkat çekti. Kaymakam Saglam “Geride biraktigimiz pandemi süreci bize kirsalin ne kadar önemli oldugunu gösterdi. Maliyetleri artan üreticilerimizin, üretim maliyetlerinin düsürülmesi ve özellikle küçük isletmelerinin sürdürülebilirligine katki saglamak amaciyla bugün bu üzüm sepetlerinin çiftçilerimize dagitimini gerçeklestiriyoruz. Projede Salihlili üreticimize Çiftçi Kayit Belgeleri ile yas ve kuru üzüm tasimak amaciyla kisi basi 10’ar adet olmak üzere destek saglandi. Bu projeyi gerçeklestirdigi için öncelikle Manisa Büyüksehir Belediyemize olmak üzere, tüm paydaslara ve törenimize katildiginiz için siz üreticilerimize tesekkür ediyorum. Ürününüz bol, kazanciniz bereketli olsun.” dedi.

Konusmalarin ardindan üzüm sepetleri, üreticilere dagitildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile