Büyüksehirin 'Deprem Özel' Istisare Toplantilari Devam Ediyor

Büyüksehirin 'Deprem Özel' Istisare Toplantilari Devam Ediyor

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç’in talimatlariyla, asrin felaketi olarak nitelendirilen depremler sonrasi istisare toplantilarina Jeofizik Mühendisleri Odasi Il Temsilciligi yönetimi ile devam etti.

Kahramanmaras merkezli 6 Subat 2023 tarihinde gerçeklesen, 11 ili etkileyen yüzyilin en büyük deprem felaketini yasayan Türkiye, deprem bölgesinde yaralari sarmaya devam ederken, Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, bilim adamlarini ve bu alandaki dernek ve odalari önemseyen çalismalarini sürdürüyor. Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Hamdi Elcuman ve Afet Isleri Daire Baskani Gonca Arin, mimar ve mühendisler ile istisare toplantilarina devam ediyor. Ilgili kamu kurum ve kuruluslari ile düzenlenen toplantilar çerçevesinde Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Hamdi Elcuman, Afet Isleri Daire Baskani Gonca Arin, Türkiye Mühendis ve Mimar Odalari Birligi (TMMOB) Jeofizik Mühendisleri Odasi Il Temsilciligi yönetimi ile istisare toplantisi gerçeklestirdi. Toplantida, muhtemel bir afete karsi alinacak tedbirler ve depreme uygun yapilasma konulari masaya yatirilirken, yapilacak çalismalar hakkinda görüs alisverisinde bulunuldu.

Birlik, beraberlik ve dayanisma içerisinde tüm kamu, kurum ve kuruluslar ile sivil toplum teskilatlariyla çalismalarin sürdügünü ifade eden Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Hamdi Elcuman; "Bir taraftan asrin felaketi olarak nitelendirilen depremlerin yaralarini sarmaya devam ederken, diger taraftan Kayseri’mizin depreme daha fazla dirençli bir sehir olmasi anlaminda gayretlerimizi sürdürüyoruz" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile