Büyüksehirin Projeleri Akhisar'i Degerlendiriyor

Büyüksehirin Projeleri Akhisar'i Degerlendiriyor

Manisa Büyüksehir Belediyesi, Akhisar ilçesinin merkezinde Hilaliye ve Sehit Polis Cemal Ilgaz Caddelerinde baslattigi prestij cadde projelerinin çalismalarini hiz kesmeden sürdürüyor. Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu da Daire Baskanlari ile birlikte caddelerde devam eden çalismalari yerinde inceledi.

Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya, Kent Estetigi Dairesi Baskani Hakan Göktas, Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi Baskani Kurtulus Kuruçay, Büyüksehir Belediyesi Meclis Üyesi Dogan Ensivri, Yapim Kontrol ve Uygulama Sube Müdürü Egemen Eceoglu, Akhisar Muhtarlik Isleri Ali Aybars Özbilgin ve teknik personeller ile birlikte Akhisar ilçesinde gerçeklestirilen prestij cadde proje düzenlemelerini yerinde inceledi. Esnaf ve vatandaslar incelemeler sirasinda bilgilendirilirken; Akhisar halki yapilan düzenlemeler için Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e tesekkür etti. Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, Akhisar’a prestij kazandiracak çalismalarin hayirli olmasini diledi.

Çalismalar hiz kesmiyor

Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya, incelemelerin ardindan projeye iliskin açiklamalarda bulundu. Topkaya, “Akhisar ilçemizin en islek caddelerinden olan Hilaliye ve Sehit Polis Cemal Ilgaz Caddelerinde prestij cadde çalismalarimizi çok hizli bir sekilde sürdürüyoruz. Hilaliye Caddesinde kaldirim çalismalarimiza hiz kazandirdik. Kaldirim çalismalarimiz tek tarafta tamamlandi, diger seritte çalismalarimiz devam ediyor. Sehit Polis Cemal Ilgaz Caddesinde yagmur suyu hatlarinin son dösemelerini yapiyoruz. Ardindan burada da kaldirim çalismalarimizi yapacagiz. Aydinlatma direklerimizin montajini tamamladiktan sonra Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi Baskanligi tarafindan da asfalt çalismasi yapilacak. Iki tane prestij caddesini Akhisar’a kazandirmis olacagiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile