C-Majör Is'ten Sesler Korosu'ndan Yanan Alanlarin Rehabilitasyonuna Katki Için 'Her Nota Bir Fidan' Konseri

Farkli sektörlerdeki sirketlerin üst yöneticilerinden (CEO) olusan "C-Majör Is'ten Sesler Korosu", konuk sanatçilarla birlikte, yanginlardan etkilenen vatandaslarin ihtiyaçlarinin karsilanmasina ve yanan alanlarin rehabilitasyonuna katkida bulunmak için Mugla'nin Bodrum ilçesinde konser verdi.

Bodrum Belediyesi, Bodrum Tanitma Vakfi (BOTAV) ve C-Majör Is'ten Sesler Korosu is birligi ile düzenlenen konser, Bodrum Antik Tiyatro’da gerçeklestirildi.

Oyuncu Hakan Bilgin'in sunuculugu üstlendigi etkinlikte, koro sefligini Özlem Abaci, orkestra sefligini ise Gökcan Senasik yapti. Turizmci Recai Çakir'in baskani oldugu koronun konserinde, söylenen sarkilarin yani sira siirlerde okundu. Programda Bekir Ünlüataer, Bülent Özdemir, Nebil Özgentürk, Onur Akin, Burcu Hanci ve Asiye Palu da sahne aldi.

Koroda yer alan Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras, yöresel türkü seslendirip oynadi. Aras, sanatin iyilestirici gücü ile bir araya geldikleri söyledi.

Konseri izleyenler seslendirilen eserlere eslik edip eglenceli vakit geçirdi.

Konser kapsamindaki bagislarin, yanginlardan etkilenen vatandaslarin ihtiyaçlarinin karsilanmasina ve yanan alanlarin rehabilitasyonuna katkida bulunmak için kullanilacagi bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile