Cadde Ortasinda Dayak Yemisti, Olayi Gören Vatandas O Anlari Anlatti

Cadde Ortasinda Dayak Yemisti, Olayi Gören Vatandas O Anlari Anlatti

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde bir sahis, esini dövdügü zannedilince cadde ortasinda tekme tokat darp edilmisti. Olaya sahit olan vatandas, "Adam asla kadina vurmadi. Insanlar yanlis anladi ve adami dövmeye basladilar. Adam için üzüldüm, suçlu oldugunu kesinlikle düsünmüyorum" dedi.



Olay, bu sabah saatlerinde Kocaeli’nin Izmit ilçesine bagli Alemdar Caddesinde meydana geldi. Iddiaya göre, evli çift bosanmak için adliyeye gittikleri sirada tartisti. Kadin, kocasiyla tartistigi sirada bayginlik geçirdi, kendine gelince yeniden esiyle tartismaya basladi.

Olayi gören vatandaslar ise erkek sahsin esini darp ettigini düsündü. Sahis, vatandaslar tarafindan cadde ortasinda tekme tokat darp edildi. Sahsin darp edilme ani ise vatandas kamerasi tarafindan kaydedildi.

"ADAMIN SUÇSUZ OLDUGUNU DÜSÜNÜYORUM"

Olayi gören vatandaslardan Mehmet Akif Akkaya, "Ben çalisiyordum, o sirada bir çiglik duymaya basladim. Disari çikip baktigimda bir kadinin çiglik seslerini duydum. Sürekli çiglik atiyordu, bizde ne olur ne olmaz diye bakma geregi duyduk. Disariya çiktik, bir kadin adamin pesinden gidiyordu, kendini yere atiyordu, küfür ediyordu. Herkes içinde adami kiskirtiyordu. Bir an da ortalik toplandi, herkes toplanmaya basladi.

Adami bir anda linç etmeye basladilar, ne oldugunu anlamadan, dinlemeden. Adamin hiçbir suçu olmadigini düsünüyorum ama adam da kiskirtmanin sonucunda küfür etmeye basladi.

En sonunda adam küfür edince bir anda dayak yemeye basladi.

Araya girdim, döven insanlarin elini ve kolunu tutmaya çalistim. Fakat pek basarili olamadim, adam bosuna dayak yedi. Benim gördügüm en az 5 kisi vardi, 5 kisi adami dövmeye çalisti. Adamin suçsuz oldugunu düsünüyorum. Adam asla kadina vurmadi. Kiskirtmanin sonucunda kadina küfür etti insanlar yanlis anladi ve adami dövmeye basladilar. Adam için üzüldüm, suçlu oldugunu kesinlikle düsünmüyorum. Kafasina vurdular, tekme attilar. Baya dayak yedi" ifadelerini kullandi.

(Fehime Kartal - Cihan Atik / IHA)
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile