Cadde Üzerinde Drift Atan Sürücüye Ceza Yagdi

Cadde Üzerinde Drift Atan Sürücüye Ceza Yagdi

Bahçesehir’de cadde üzerinde araciyla drift atan sürücü polis ekiplerince yakalanirken 39 bin 220 lira para cezasi kesildi. Sürücünün drift attigi anlar ise cep telefonuyla kayda alindi.

Bahçesehir 1. Cadde üzerinde 23 Subat günü bir sürücü araciyla drift atti. O anlari ise baska bir sürücü cep telefonuyla kayda alarak sosyal medyada paylasti. Görüntünün yayilmasi üzerine polis ekipleri çalisma baslatti. Yapilan çalismalarda kimligi tespit edilen 34 BHK 178 plakali araç sürücüsü Zafer B. yakalanarak gözaltina alindi. Sürücü hakkinda, "drift yapmak" suçundan 20 bin 342 TL, "yetersiz ehliyet" suçundan 4 bin 64 TL araç sahibine "kullandirmak" suçundan 4 bin 64 TL, "film cam" suçundan 951 TL, "yönetmelikte belirtilen nitelik ve ölçülerde plaka takmamak" suçundan bin 671 TL, "mevzuata aykiri çakarli tertibati kullanmak" suçundan 4 bin 64 TL, araç sahibine "mevzuata aykiri isik donanimi takmak kullandirmak" suçundan 4 bin 64 TL olmak üzere toplamda 39 bin 220 TL trafik idari para cezasi kesildi. Sahsin sürücü belgesi ise 60 gün süreyle geçici olarak iptal edildi.

Ayrica sürücü Zafer B., "ulasim araçlarini kisilerin can ve mal güvenligini tehlikeye sokacak sekilde kullanmak" suçundan adli islemlerin yapilabilmesi için Bahçesehir Polis Merkezi Amirligine teslim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile