Çadırda kurulan Gazeteciler Cemiyeti ve Deprem fotoğrafları sergisi büyük ilgi gördü

17 Ağustos ve 12 Kasım Düzce depremlerinden sonra çadırda kurulan Düzce Gazeteciler Cemiyeti ve Fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü.

Düzce Anıtpark me

17 Ağustos ve 12 Kasım Düzce depremlerinden sonra çadırda kurulan Düzce Gazeteciler Cemiyeti ve Fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü.

Düzce Anıtpark meydanında Düzce'nin il olmasının ardından çadırda kurulan Düzce Gazeteciler Cemiyeti Çadırı, Gazeteci Mehmet Gıdıman tarafından çekilen deprem fotoğrafları ve Düzce depreminin yer aldığı ulusal ve yerel gazetelerin kupürlerinin bulunduğu bir resim sergisi açıldı.

Serginin açılışını Düzce Valisi Vasip Şahin ve Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram birlikte gerçekleştirdi. Serginin açılışından itibaren Düzce Anadolu Ticaret Meslek Lisesi bünyesinde açılan İletişim Meslek Lisesi Radyo Televizyon ve Gazetecilik bölümü öğrencileri, Vali Vasip Şahin ve Belediye Başkanı İsmail Bayram'a eşlik etti. Düzce Valisi Vasip Şahin, deprem fotoğrafları sergisinin açılış kurdelesini keserken, "Allah kimseye deprem sergisi açtırmasın." dedi.

Vali Vasip Şahin ve Belediye Başkanı İsmail Bayram Gazeteciler Cemiyeti Çadırı'na da girerek deprem felaketinin yaşandığı dönemde Düzce'de görev yapan ve cemiyetin kurulmasına vesile olan gazetecilerin fotoğraflarını inceledi.

Sergide yer alan deprem fotoğraflarına ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi. Tepeden tırnağa değişime uğrayan Düzce'nin eski halini gören vatandaşlar, fotoğrafta yer alan yerin neresi olduğunu bulmaya çalıştı.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan, depremde bir çok sıkıntı yaşamalarına rağmen görevlerini en iyi şekilde yapan gazetecileri tebrik ettiğini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile