Çağla Şıkel'den duygusal paylaşım...

Çağla Şıkel'den duygusal paylaşım...

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimlerden olan Çağla Şıkel, son olarak çocuklarının büyüme sürecine dair bir paylaşım yaptı. Emre Altuğ ile boşandıktan yıllar sonra yeni sevgilisiyle ortaya çıkan ünlü manken ve sunucu, büyük oğlu Kuzey üzerinden duygusal bir yazı kaleme aldı.

1997 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen Çağla Şıkel, 2008'de şarkıcı Emre Altuğ ile dünyaevine girdi. Kuzey (13) ve Uzay (11) adında iki çocuğu dünyaya gelen tescilli güzel, 2015'te sürpriz şekilde evliliğini sonlandırdı.

Çağla Şıkel'den duygusal paylaşım...

YILLAR SONRA KALBİNİ NAİL GÖNENLİ'YE KAPTIRDI

Boşanmasının ardından adı sık sık aşk dedikodularına karışan 44 yaşındaki manken, her fırsatta bunları yalanladı. Özel hayatını gizli yaşamaya her zaman dikkat eden yıllar sonra kural bozdu. Geçtiğimiz ocak ayında Nail Gönenli ile yeni bir aşka yelken açan Şıkel, avukat sevgilisiyle ilk kez kameraların karşısına da çıktı.

Çağla Şıkel'den duygusal paylaşım...

"NE BÜYÜK ŞANS"

Nail Gönenli ile gecelerde boy gösteren ünlü isim, çocukları Uzay ve Kuzey'in büyüme sürecine dair, 4.4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.

Çağla Şıkel'den duygusal paylaşım...

Anaokul, ilkokul, ortaokul, şimdi liseye geçiyor biri. Allahım ne geldim gittim, ne oyunlar oynadık, ne yağmurlarda ıslandık burada. Bir sürü yavruyla da onca anı biriktirmişim, tadını çıkarmışım. Ne büyük şans. Şimdilerde okula gelelim istemiyorlar haliyle ama olsun. Ben uzaklardan nasıl hızlı büyüdüğünüzü izlemeye devam edeceğim.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile