Çağlayan Koleji Yıldızlar Basketbol Grup Birincisi Oldu

Milli Eğitim Bakanlığı Okul içi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Dairesi Başkanlığı‘nın faaliyet programında yer alan Yıldızlar Basketbol Grup Birinciliği Müsabakalarında tüm rakiplerini yenen Çağlayan Koleji Grup Birincisi oldu.

Yıldızlar Basketbol Grup Birincisi Olan Özel Çağlayan Koleji Basketbol Takımı Okul Müdürü Mustafa Taylan, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Temel Büyükbudak başkanlığında Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin‘i makamında ziyaret etti. Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin ziyaret dolaysıyla yaptığı konuşmada "Adana ilinde yapılan müsabakalarda gösterdiğiniz performanstan dolayı gerçekten ne kadar teşekkür etsem azdır diye düşünüyorum. Sizleri tek tek kutluyorum. Bu çalışmalarda her şeyi ile size destek veren

ailelerinizi tebrik ediyorum. Ve emeği geçen Okul müdürümüzü Öğretmenlerimizi kutluyorum. Biliyoruz ki bu ve benzeri gayretler ciddi bir emek olmadan başarıya bizi taşımaz. Sizler bu emeği esirgemiyorsunuz. Son zamanlarda Şanlıurfa‘ da Basketbol‘ da ciddi bir yükseliş var. İnşallah Muğla‘ da yapılacak yarı finalde rakiplerinizi yenerek ve 05 Mayıs‘ ta Şanlıurfa‘ da yapılacak olan Türkiye finallerinde sizleri ev sahibi olarak görmek isteriz" dedi.

Ziyaret dolaysıyla öğrencilere kitap hediye eden Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, Yıldızlar Basketbol takımıyla toplu halde fotoğraf çektirdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile