Cahit Yılmaz Adaylığını Açıkladı

Cahit Yılmaz Adaylığını Açıkladı

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde, Çanakkale’den Belediye Başkan adaylığını açıklayan ilk isim, Gazeteci Cahit Yılmaz oldu.

Yılmaz, Bağımsız olarak belediye başkanlığına adaylığını açıkladı.

Çanakkale’de, Gazeteci Yazar Cahit Yılmaz, Çanakkale Belediye Başkanlığına adaylığını açıklayan ilk isim oldu. 10 yaşında karikatür çizerek başladığı gazetecilik yaşantısına, bugün bir çok ulusal gazete dergi ve ajans temsilciliğiyle devam eden Cahit Yılmaz, geçen dönem de Millet Partisi Milletvekili adayı olmuştu. Önümüzdeki yerel seçimlerde Bağımsız Belediye Başkanı adayı olduğunu açıklayan Yılmaz, Çanakkale halkını rahatlatacak çılgın projelerinin olduğunu ve bunları seçimlere bir ay kala açıklayacağını da belirtti.

Milletvekili seçimlerinde Gelibolu Yarımadasını, Bolayır mevkiinden ayırarak” Uluslar arası Şehitler Adası” haline getirmek ve Çanakkale Boğazı’ndaki gemi trafiğini bu Bolayır Boğazından Saros körfezine vererek hem Çanakkale’nin hem de boğazın patlayıcı malzeme ve LPG taşıyan bomba yüklü gemilerden kurtarma projesiyle dikkat çeken Cahit Yılmaz, belediye başkanlığında da yat limanı, organize sanayi, özel limanlar, garaj ve araç parkı sorunları ile turizm yatırımları gibi konularda projeleri olduğunu anlattı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile