Çalinan Bisikleti Bulundu Ama 4 Bin 500 Lira Masraf Çikti

Çalinan Bisikleti Bulundu Ama 4 Bin 500 Lira Masraf Çikti

Eskisehir’de geçtigimiz günlerde dükkaninin önündeki plastik gider borusu, ardindan da elektrikli bisikleti çalinan esnaf elektrikli bisikletine kavustu. Polis 2 süpheliyi yakalarken, aracin bazi parçalari söküldügü için ortaya 4 bin 500 liralik onarim masrafi çikti.

Geçtigimiz pazar günü gece saatlerinde dükkaninin yaninda bulunan 2 buçuk metre uzunlugundaki yagmur suyunu tasiyan plastik boru çalinan Ferdi Topuz’un geçen cuma günü de elektrikli bisikleti çalindi. Gündüz vakti gerçeklesen ve güvenlik kameralari tarafindan da kaydedilen hirsizlik olayinin ardindan polise basvuran Topuz’un elektrikli bisikleti bulundu. Elektrikli bisiklet, süpheli sahislarla birlikte çalindigi noktadan yaklasik 5 buçuk kilometre ötedeki Çamlica Mahallesi’nde bir alisveris merkezinin yakinlarinda aküsü ve bazi aksamlari sökülmüs olarak bulundu. Bisiklet sahibi Ferdi Topuz’a teslim edilirken, yakalanan 2 süpheli hakkinda islem baslatildi.

4 bin 500 lira masraf çikti

Ferdi Topuz, elektrikli bisikletinden bazi aksamlarinin söküldügünü ve 4 bin 500 liralik zarari oldugunu belirtti.

Talihsiz esnaf, "Polis ekipleri elektrikli bisikletimin bulundugunu haber verdiler. Bisikletimi Çarsi Polis Merkezi Amirligi’ne getirdiler. Oradan teslim aldim, fakat aküsü ve bazi teknik aksamlarinin söküldügünü fark ettim, kullanilmaz halde. Tamire verdim tabii ki, 4 bin 500 lira kadar masraf çikti. Yapacak bir sey yok. Süpheli 2 sahis da yakalandi” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile