Çalındığı Zannedilen Otomobil, İçindeki 10 Aylık Bebekle Uçurumda Bulundu

MUĞLA - Muğla'da sürücüsünün "çalındı" ihbarı yaptığı otomobil, içindeki 10 aylık bebek ile uçurumda bulundu. Kazada yaralanan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Almanya'da yaşayan ve Muğla'ya tatile gelen Saadet, Hakan Sahip çifti, Muğla-Marmaris Karayolu Sakartepe mevkisinde yol kenarına LÖ-SH- 902 yabancı plakalı otomobili park etti.

10 aylık Selimhan Sahip'i otomobilde bırakan çift, 3 yaşındaki Kayahan Veysel Sahip'i alarak seyir tepesinde çay içmeye gitti. Geldiklerinde otomobili park ettikleri yerde bulamayan Hakan Sahip, polisi arayarak 10 aylık bebekleri ile otomobillerinin çalındığını bildirdi. Polis ise çalındığı iddia edilen otomobil ile 10 aylık bebeğin bulunması için çalışma başlattı.

-10 aylık bebeğin de içinde bulunduğu otomobil uçurumdan çıktı

Seyir tepesinde çay satan 15 yaşındaki Serkan Öztürk, yakın bir yerden çocuk sesi geldiğini duyunca bölgeyi gezdi. Yaklaşık 60 metrelik uçurumda otomobili gören Öztürk, otomobili kontrol ettiğinde içinde 10 aylık bebeği yaralı halde buldu.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekiplerince, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Selimhan Sahip'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Çalındığını düşündükleri otomobilin, içindeki bebekleriyle uçuruma yuvarlandığını öğrenen aile ise şoke oldu. Ardından çocuklarının iyi olduğunu gören Saadet ve Hakan Sahip çifti, sevinç gözyaşları döktü.

Uçurumdaki otomobili farkeden Öztürk, çocuğun sağlıklı bir şekilde kurtulmasından çok mutlu olduğunu söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile