Çalıntı Araçlara Sahte Şasi Numarası Monte Eden 3 Kişi Yakalandı

Hurdaya çıkan araçların şasi ve sigorta numaralarını çalıntı araçlara monte ederek piyasaya süren 3 kişilik şebeke, Muğla’nın Fethiye ilçesinde yakalandı.

Çalıntı bir araçla yakalanan şahıslardan birinin ismi Ankara ve Antalya polisi tarafından daha önce gerçekleştirilen operasyonlarda da geçtiği öğrenildi. Zanlılar çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakıldı.
Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler 6 aydır sürdürdükleri takibatlarını sonlandırdı. Yapılan istihbarat çalışması sonrasında hurdaya çıkan araçların şasi numaralarını çalıntı araçlara monte edip piyasaya sürdüğü iddia edilen Mehmet K., Bilal A. ve Bekir Ç. gözaltına alındı. Şahıslar Dalaman ilçesinden çalıntı olan 48 FU 238 plakalı otomobili Fethiye’ye getirmek üzereyken düzenlenen bir operasyonla ele geçirildi.
Zanlılardan Mehmet K.’nın Antalya ve Ankara polisi tarafından daha önce gerçekleştirilen operasyonda da gözaltına alındığı, daha sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldığı öğrenildi. Mehmet K. ile birlikte gözaltına alınan Bilal A. ve Bekir Ç.’nin Fethiye’deki sanayi bölgesinde tamircilik yaptığı bildirildi. Emniyetteki sorguları tamamlanan zanlılar, hazırlanan suç dosyası ile birlikte hakim karşısına çıkarıldı. Fethiye Adliyesi’ne getirilen zanlılar mahkeme heyeti tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile