Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan Gençlerin Sorularina Cevapladi

Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan Gençlerin Sorularina Cevapladi

Çameli Belediye baskani Cengiz Arslan, Çameli Anadolu Imam Hatip Lisesi-Imam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen “Kariyer Günleri” programina katildi. Ögrencilerin sordugu sorularin yanitlanmasiyla güzel bir sohbet ortaminda gerçeklesti.



Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan’in konusmaci olarak davet edildigi Çameli Anadolu Imam Hatip Lisesi-Imam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen "Kariyer Günleri" programina Ilçe Milli Egitim Müdürü Murat Uzun ve okul müdürleri katilim sagladi.

Genelinde egitim gören ögrencilerimizle her firsatta bir araya gelen Belediye Baskani Cengiz Arslan Çameli Anadolu Imam Hatip Lisesi-Imam Hatip Ortaokulu ögrencilerine hayat tecrübelerinden örnekler sunarak, hayattaki basarinin sirrinin düzenli çalismak, gayret etmek ve inanmak; kariyerin sirrinin ise genel ahlak ilkelerine uyarak yaptigimiz isin en iyisini, güzelini ve dogrusunu yapmak oldugunu belirtti.

Kendi ögrencilik yillarindan ve hayatindan örnekler verdi. Ögrencilere gelecekte planladiklari ve planlayacaklari kariyer rotalari ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Bulunduklari okulun ayni zamanda kendilerini meslege hazirlayan ve Imam Hatip Lisesi’nden mezun olduktan sonra diyanette imamlik, müezzinlik, Kur’an kursu ögreticiligi, müftülük çalisani ve diger bazi diyanet kadrolari gibi diger liselerin saglamadigi devlet memurlugu imkanlari oldugunu belirtti.

Normal egitim müfredatina ek olarak dini egitim ve ögretimin sunuldugu Imam Hatip Ortaokulu ve Imam Hatip Lisesi okumanin toplumun kültürel, dini, ahlaki ve etik degerlerini korumak açisindan çok büyük öneme sahip oldugunu ve gelecekte bu kültürel, dini, ahlaki ve etik degerlerimizin nitelikli ögreticilerinin kendileri oldugunu ögrencilerimize söyledi.



Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan belediye çalismalarimizdan da örnekler verdi. Çalismalarin alt ve üst yapi çalismalarindan ibaret olmadigini Sosyal Belediyeciligin öneminin her geçen gün artarak devam ettigini egitim, saglik, sanat, kültür, turizm ve spor hizmetlerine öncelik verdiklerini ve ögrencilerimizin iyi bir egitim görebilmesi için elimizdeki tüm imkanlari kullanmakta oldugumuzu belirtti.



"Kariyer Günleri" kapsaminda düzenlenen program gençlerimizin de enerjisi ve karsilikli soru-cevap yapilmasi ve ögrencilerimizin Belediye Baskani Cengiz Arslan’a sordugu sorularin yanitlanmasiyla güzel bir sohbet ortaminda gerçeklesti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile