Çameli Belediye Meclis Üyelerinden Örnek Davranis

Çameli Belediye Meclis Üyelerinden Örnek Davranis

DENIZLI – Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan ile AK Parti ve MHP’li Meclis üyeleri, Çameli Asevi projesi için huzur hakki ücretlerini bagisliyor.



Çameli Belediye Meclisi Mayis ayi olagan meclis toplantisi öncesi AK Parti Ilçe Baskani Cengiz Yilmaz’in katilimlariyla gerçeklestirilen grup toplantisinda, AK Parti ve MHP’li Meclis üyeleri, Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan ile bir araya gelerek önemli bir karar aldi. Toplantida, Çameli ilçesinde hizmete açilacak olan asevi için destek saglama karari alindi.

AK Parti ve MHP Meclis üyeleri, toplantida duyurduklari kararla, asevinin açilmasi için gereken maliyetlere katki saglamak amaciyla kendi huzur hakki ücretlerini bagislama karari aldiklarini açikladi.

Bu karar, ilçede yasayan ihtiyaç sahibi vatandaslar için önemli bir adim oldu.

Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, yapilan bu bagisin ilçe halki için büyük önem tasidigini belirtirken, AK Parti ve MHP Meclis üyelerine tesekkür etti. Arslan, “Asevinin açilmasiyla birlikte, ilçede yasayan vatandaslarimizin sosyal yardim ve destek alanlarinda daha kapsamli hizmetlere erisim saglamasi hedefleniyor. Asevi projesini, ilçemizde dayanisma ve yardimlasmayi artirmayi amaçlayan bir adim olarak göz önünde bulunduruyoruz. AK Parti ve MHP’nin bu örnek davranisi, ilçe sakinlerinin yasam kalitesini artirmaya yönelik çalismalara verilen önemi bir kez gözler önüne serdi” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile