Çameli'nin Dogan Klimasi Ziyaretçilere Huzur Veriyor

Çameli'nin Dogan Klimasi Ziyaretçilere Huzur Veriyor

Modern hayatin gürültüsünden uzaklasarak dogayla iç içe kamp yapmak isteyenlerin en çok tercih ettigi noktalardan biri olan Çameli’de bayram yogunlugu yasaniyor. Hava sicakliginin 4O derecelerin üzerinde seyrettigi ülke genelinde, Kurban Bayrami tatilini firsat bilenler ilçeye akin etti.



Denizli’nin Çameli ilçesi essiz dogasi, gölü, mesire alanlari ve alabalik tesisleriyle yerli turistlerin dikkatini çekiyor. Çameli, bayram tatilinde de en fazla tercih edilen turizm merkezleri arasinda yer aldi. Pandemi sonrasi yaylalarda izole olanlar, bag ve bahçe islerini yapip, salginin stresinden uzaklasmaya çalisiyor. Hava sicakliginin bayramda gündüzleri 24-30 derece, geceleri ise 12 derecenin altina düstügü ilçe serinlik arayanlarin gözdesi oldu.

Doganin güzelliklerini görmek için bölgeye geliyorlar

Çam, ardiç, sedir agaçlari ve meyve bahçelerinin yer aldigi doga harikasi Çameli yaylalari, her mevsim ayri güzelligiyle dikkati çekiyor

Ilçeyi çok begendigini dile getiren Mehmet Simsek, "Çameli’ye geldik, ardindan Ilçenin güzelliklerini dogasini ve Kanyonlarini gezdik. Nem yok, çok güzel bir serinlik var. Kanyonlardan geçerken suyun sesi bizi tedavi ediyor. Herkesin buraya gelip dolasmasini tavsiye ediyorum” dedi.



“Yaylalar bizim için vazgeçilmez bir mekan"

Ilk defa Çameli’ye geldigini kaydeden Nurcan Yaman ise, “Burasi çok güzel. Yesili dogasi her seyi ile çok farkli bir yer. Yaylalar bizim için vazgeçilmez bir mekan. Ben buraya virüsten kaçarak geldim. Burada tarlada bagda bahçede vakit geçiriyoruz. Binalarin arasinda sikismiyoruz. Herkes sahil bölgesine gidiyor sicaklardan kaçmak isteyenler ise Çameli ilçesine geliyor. Buranin dogal klimasi insana huzur veriyor” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile