Camide Çiplak Poz Veren Eda Taspinar Italya'yi Çok Sevdi

Camide Çiplak Poz Veren Eda Taspinar Italya'yi Çok Sevdi

Skandal hareketleri ve fotograflari ile adindan sik sik söz ettiren sosyetik güzel Eda Taspinar, dünyanin gözde tatil beldelerini sirayla ziyaret etmeye devam ediyor. Gündemden düsmemeyi çok seven ve bunun için toplumun hassas noktalarina bile dokunmaktan çekinmeyen Taspinar, son olarak Sultanahmet’te bulunan Four Seasons Otelinin bahçesindeki camide verdigi müstehcen pozla gündeme gelmisti. Eda Taspinar Italya’nin ünlü tatil beldelerindeki paylasimlari ile "Eda yazi Italya’da geçirmeye kararli” yorumlarina neden oldu. Italya’da ünlü tatil noktalarini bir bir gezen Taspinar gezisini de instagramdan takipçileri paylasmaktan geri durmuyor.

Fours Seasons Oteli bahçesinde bulunan Hayyatin-i Hassa Camii içerisinde çektigi müstehcen pozla tüm kesimlerin tepkisini çeken ve hakkinda sorusturma da baslatilan Eda Taspinar savciliga giderek ifade vermis ve uzun süre bu olay gündemden düsmemisti. Tüm elestirilere aldiris etmeyen Taspinar dünyayi gezmeye devam ediyor. Bir süredir Italya’da olan Taspinar Italya’nin ünlü tatil noktalarini ziyaret ediyor. Italya’nin ünlü bir köyü olan Riomaggiore’de yaptigi paylasimlari takipçileri ile paylasan Taspinar yine Italya’da Portovenere noktasinda paylasimlarini takipçilerine sundu.

Geçtigimiz yil Four Seasons Oteli bahçesinde bulunan camide müstehcen poz vererek takipçileri ile paylasan Eda Taspinar sosyal medya paylasimlari ile gündemden düsmemeye devam ediyor. Tarihi Sultanahmet Cezaevi iken tartismali bir sekilde otele dönüstürülen ve tarihi katlettigi gerekçesiyle birçok davaya muhatap olan Sultanahmet Four Seasons Oteli’nin içerisinde bulunan Hayyatin-i Hassa Camii’nde çekilen müstehcen bir fotograf gündeme “bomba” gibi düsmüstü. Taspinar elestirilere kulak asmadan dünyayi gezmeye devam ediyor. Taspinar, Italya’da ünlü noktalari gezmeye devam ediyor. Italya’dan paylasimlari ile yine gündeme oturan Taspinar “cami’de çiplak poz vererek elestirilerin odagi oldugu halde, aldiris etmeden dünyayi gezmeye devam ediyor. Yazi da Italya’da geçirmeye” yorumlarinin yapilmasina neden oldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile