Camideki Yardim Toplama Kutusunu Gözüne Kestiren Hirsiz Suçüstü Yakalandi

Camideki Yardim Toplama Kutusunu Gözüne Kestiren Hirsiz Suçüstü Yakalandi

Antalya’nin Alanya ilçesinde bir hirsizin camideki yardim kutusundaki paralari çalma anlari güvenlik kamerasina yansidi. Ayni süpheli geçtigimiz gün ayni camide yardim kutusundan yine hirsizlik yapmaya çalisirken suçüstü yakalanmisti.

Olay, 25 Subat tarihinde Hacet Mahallesi Saraçlar Sokak’ta bulunan bir camide meydana geldi. Gece saat 23.00 siralarinda yasanan olayda A.K. (38) isimli sahis, camide bulunan temizlik isleri yardim toplama kutusuna gözünü dikti. Caminin güvenlik kameralarina da anbean yansiyan hirsizlik olayinda basinda bere olan sahis, yardim toplama kutusunun çevresinde bir süre dolastiktan sonra kutunun basina gelip kilidi açmaya çalisti. Sahis amacina ulasamayinca çevreden buldugu çubuklarla kutunun deliginden içindeki paralara ulasmayi denedi. Kutunun kapagini bir miktar açan hirsiz, çubuk vasitasiyla kutunun içindeki paralara ulasip cebine koydu. Hirsizin yardim kutusundaki paralari çalma anlarinin yaklasik 50 dakika sürdügü ögrenilirken, hirsizin bir gözüyle de güvenlik kamerasini kontrol etmesi hayret ettirdi.

Geçtigimiz gün yasanan olayin devaminda ise ayni hirsiz, güpegündüz tekrar ayni camiye gelerek yardim toplama kutusundaki paralari çalarken cami görevlileri tarafindan fark edildi. Durumun ihbari üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin süpheli A.K.’yi suçüstü yakalayarak polis merkezine götürdügü ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile