Camiler Ramazan Ayına Hazırlanıyor

Camiler Ramazan Ayına Hazırlanıyor

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde belediye tarafından, her yıl geleneksel olarak Ramazan ayı öncesinde gerçekleştirilen ilçe merkezindeki camilerde temizlik, bakım onarım çalışmalarına başlandı.

Babaeski Belediye Başkanlığı tarafından, Ramazan ayı öncesi ilçe merkezindeki tüm camilerin temizlik, bakım, onarım çalışmalarına başlandı. Yapılan çalışmaların yaklaşık 10 gün süreceği belirtildi.

Ramazan ayı öncesi gerçekleşen bakım onarım çalışmaları hakkında bilgi veren Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, “Vatandaşlarımızın ortak ibadet yeri olan camilerimizin bakım-onarım ve temizlik çalışmalarını başlattık. İbadethanelerimiz bizler için kutsal mekanlardır. Bu bağlamda Belediyemiz sınırları içinde bulunan 6 adet camimizin temizlik, bakım ve onarımlarını yaptırıyoruz” dedi.

Çalışmaların sadece Ramazan ayı ile sınırlı kalmayacağını ifade eden Başkan Hacı, “İlçe Müftülüğümüzle, hocalarımızla sürekli irtibat halinde olup camilerimizin eksiklerini gidermeye çalışacağız. Bu vesile ile yaklaşan Ramazan ayının halkımıza, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile