Camilerde Temizlik Ve Dezenfektan Çalismasi

Camilerde Temizlik Ve Dezenfektan Çalismasi

Fatsa Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftasi nedeniyle, ilçe genelindeki camilerde temizlik ve dezenfektan çalismalari gerçeklestirdi.

Temizlik Isleri Müdürlügü’ne bagli ekipler, ilçe merkezinde bulunan camilerin tamaminda dezenfekte, yikama çalismalarini yapti. Belediye ekipleri cami avlusunda yikama çalismalarinin yani sira dezenfekte ve cami içerisinde temizlik yapti.

Fatsa Belediye Baskani Ibrahim Etem Kibar camilerin Islam medeniyetinin her anlamda merkezi oldugunu belirterek, “Hem sehir hem de bireysel ve toplumsal gelisme anlaminda camiler, Islam dininde merkezi bir konumdadir. Milletimizin birligine dirligine ve beraberligine bireysel ve toplumsal gelismesine, kalkinmasina din görevlilerimizin, imam kardeslerimizin çok büyük katkisi ve gayretleri vardir. Özellikle bizim kültürümüzde geçmisten bugüne kadar camilerimiz, sadece ibadetlerimizi icra ettigimiz bir mekân degil, ayni zamanda tarihimizin ve kültürümüzün bir arada yasandigi merkezlerdir. Bu müstesna mekânlarin sadece toplum için degil birey olarak da bizlerin hayatinda yeri büyüktür. Ben bütün din görevlisi kardeslerimi bir kere daha yürekten kutluyorum. Allah hepsinden razi olsun” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile