Çamlıca'ya Güreş Salonu Yapılıyor

Çamlıca'ya Güreş Salonu Yapılıyor

Sakarya'nın Hendek İlçesi Çamlıca Beldesi'ne güreş salonu yapılıyor.

Hendek Çamlıca Belediyesi, beldedeki spor aktivitelerini artırmak için düğmeye bastı. Çamlıca Beldesi sınırlarında salon sporlarını teşvik etmek için 500 metrekare inşaat alanı bulunan spor salonu hızla yükseliyor.
Çamlıca Belediye Başkanı Sinan Baylan, beldede genç bir nüfusun var olduğunu ve bu çocukları spora yönlendirerek, çeşitli branşlarda yetenekleri olan çocukların yeteneğini ortaya çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Yaptıkları salonun bir belde imkânlarıyla kıyaslandığında büyük bir hizmet olduğunu söyleyen Başkan Baylan, Çamlıca halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu belirtti.
Güreş Antrenörü Sefer Sarı, Sakarya'nın güreşçi yatağı olduğuna dikkat çekerek, bir dönem güreş milli takımının yarısının Sakaryalılar'dan oluştuğunu yörede var olan bu potansiyelin ortaya çıkması için herkesin elini taşın altına sokması gerektiğini söyledi. Antrenör Sarı, amaçlarının sadece iyi birer sporcu yetiştirmek olmadığını topluma faydalı, ahlaklı, dürüst bireyler yetiştirmek olduğunu da sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile