Çamliyayla'nin Yollari Asfaltlaniyor

Çamliyayla'nin Yollari Asfaltlaniyor

İçel Büyüksehir Belediyesi ekipleri, özellikle yaz aylarinda nüfusu oldukça artan Çamliyayla ilçesinin onlarca noktasinda yol düzenleme çalismasi gerçeklestiriyor. Ekipler, zemin iyilestirme ve sikilastirma çalismasinin ardindan Sebil Mahallesi Cehennem Deresi yolunu çift kat sathi asfaltla kapladi.

İçel Büyüksehir Belediyesi, kent merkezinde cadde ve kaldirim yenileme çalismalarinin yani sira kirsalda da grup yollari ile yaylalik alanlarda yol düzenleme çalismalarina araliksiz devam ediyor. Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi ekipleri, dogal güzellikleri ve serin havasiyla özellikle yaz aylarinda nüfusu oldukça artan Çamliyayla ilçesinin onlarca noktasinda asfalt kaplama çalismasi gerçeklestiriyor.

Yogun mesai harcayarak önce zemin sikilastirma ve iyilestirme islemini uygulayan ekipler, Çamliyayla’ya bagli Sebil Mahallesinde bin 600 metre uzunlugundaki Cehennem Deresi yolunu çift kat asfalt ile kapladi. Ekipler, Çamliyayla genelinde birçok noktada yaklasik 16 kilometrelik çift kat asfalt kaplama çalismasi yapacak.

Yapilan çalismalar sevinçle karsilandi

Büyüksehir Belediyesinin Çamliyayla genelinde sürdürdügü yol çalismalari vatandaslar tarafindan sevinçle karsilandi. Cehennem Deresi yolu üzerinde uygulanan asfalt kaplama çalismalarini meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaslar ilgiyle takip etti.

Sebil Mahallesi Muhtari Coskun Küçük, “Yillardir mahallemizde büyük sikintiya neden olan Cehennem Deresi yolumuzda önce zemin düzeltilmesi yapildi, simdi de sathi asfalt kaplamamiz yapiliyor. Baskanimiza hizmetlerinden dolayi sahsim ve mahallem adina tesekkür ediyorum” dedi.

Çamliyayla Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Akyürek de “Sag olsun Büyüksehir Belediyemiz tarafindan mezarlik yolu, Cehennem Deresi yolu, Karahasan Çayirlik yolu, Yildiz Sokak altyapilari yapildi. Su an da asfaltini döküyoruz. Tesekkür ederiz” diye konustu.



“Tozdan kurtardiniz, Allah binlerce kez razi olsun”

Mahalle sakinlerinden Emine Ilhan ise yolun eski durumu nedeniyle oldukça sorunlar yasadiklarinin altini çizerek, “Kaç senedir bu yolu bekliyoruz. Tozdan kurtardiniz, Allah binlerce kez razi olsun. Tozdan hiçbir sey seremiyoruz, bir sey kurutamiyoruz, çamasir seremiyoruz” dedi.

33 yildir Cehennem Deresi yolunda oturdugunu ve böyle bir hizmeti hiç görmedigini kaydeden Dudu Küçük de bu hizmeti Baskan Vahap Seçer’den gördügünü belirterek, “Allah razi olsun. Bir misafirimiz geldi mi disarida oturamiyoruz, içeride oturuyoruz. Tozdan bir sey seremiyoruz. Çamasirimizi aksamdan atiyoruz, sabaha kurutuyoruz; gündüz hiç atamiyoruz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile