Çampinar'a 12,5 Milyon TL'lik Alt Ve Üstyapi Yatirimi

Çampinar'a 12,5 Milyon TL'lik Alt Ve Üstyapi Yatirimi

MASKI Genel Müdürlügü, 154 Mahalle Projesi çerçevesinde Turgutlu ilçesine bagli Çampinar Mahallesinde 6 bin 600 metrelik altyapi çalismalarinda sona yaklasti. Yatirim ve Insaat Daire Baskani Hilmi Serkan Emir de 12,5 milyon TL yatirim yapilan Çampinar Mahallesini ziyaret ederek, yürütülen çalismalari inceledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, 154 Mahalle Projesinde altyapi yatirimlarina devam ediyor. Altyapi çalismalarinin devam ettigi Turgutlu’nun Çampinar Mahallesini Yatirim ve Insaat Daire Baskani Hilmi Serkan Emir de ziyaret etti. Mahalle Muhtari Kadir Sakar ile de görüsen Emir’e, Sube Müdürü Kadir Bahadir Zeybek de eslik etti.

Çampinar’a, 6,6 kilometre altyapi, 14 bin metrekare üstyapi

Yatirim ve Insaat Dairesi Baskani Hilmi Serkan Emir de mahalle ziyaretinde yaptigi açiklamada, “154 Mahalle Projemizde Çampinar’da 2 bin 800 metrelik kanalizasyon hatti döseme çalismamizi tamamladik. 3 bin 800 metrelik içme suyu hatti döseme isimizde de artik son asamaya geldik. Altyapi çalismalarinin ardindan 14 bin metrekare kilit parke tas döseme çalismasi yapacagimiz mahallede 750 kisilik foseptik montaji da gerçeklestirecegiz. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’ün ortaya koydugu vizyon sonucu kirsal mahallelerimizin de merkez mahallelerden farki kalmiyor” dedi.



“Cengiz Baskanimdan Allah razi olsun”

Mahalle Muhtari Kadir Sakar, “Yapilan hizmetlerden, Büyüksehir’in yaptigi hizmetlerden memnunuz. Cengiz Baskanimdan Allah razi olsun. Hizmetleri yapiyor. Vatandas da yapilan hizmetleri takdir ediyor” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile