Çamura Saplanan Araçtaki Alkollü Sahis Polise Drift Maceralarini Anlatti

Çamura Saplanan Araçtaki Alkollü Sahis Polise Drift Maceralarini Anlatti

Antalya’nin Manavgat ilçesinde irmaga uçmaktan çamura saplanarak kurtulan otomobildeki 2 kisi, trafik ekiplerine zor anlar yasatti. Alkol sebebiyle ayakta durmakta zorlanan iki kisiden biri polise otomobille attigi driftleri ve alkollü halde otomobilini nasil unutup yedieminden aldigini anlatirken, araci kendilerinin kullanmadigini, araci kullanan kisinin isyerine müsterisi geldigi için kendilerini birakip gittigini öne sürdü.

Zeynel Senol Köprüsü altinda bir otomobilin çamura saplandigi, araci kullanan ve alkollü oldugu belirtilen kisilerin araçla birlikte irmaga uçacagina dair gelen ihbar polisi harekete geçirdi. Olay yerine giden Manavgat Emniyet Müdürlügü Trafik Denetleme Büro Amirligi ekipleri, irmaga düsmek üzereyken çamura saplanan otomobilin yaninda koltukta oturan ve aldiklari alkolün etkisiyle ayakta durmakta zorlanan 2 kisi ile karsilasti. Sahislar, araci kuaförlük yapan bir arkadaslarinin kullandigini, kendilerini biraktiktan sonra müsterisinin gelmesi üzerine birakip gittigini, yarim saat geçmesine ragmen gelmedigini iddia etti.

“Drift yaparken arka tekeri koptu”

Araci saplandigi yerden kendisinin çikarabilecegini ama alkollü oldugu için bunu yapmadigini belirten Izzet T., “Otomobil benim esime ait. Biz bununla çok maceralar yasadik. Bir keresinde drift yaparken arka tekerleri koptu. Düsünebiliyor musunuz arka tekerleri koptu ve ben gidip yeniden taktirdim” dedi.

Bir keresinde de otomobili isyerinin önüne kaldirima park ettigini, isyerinde alkol alip sarhos olunca unutup gittigini belirten Izzet T., “Ayilinca otomobili aramaya çiktim. Her yere bakmama ragmen bulamadim. Komsularimizdan birisi trafigin çektirdigini söyleyince gidip yedieminden aldim. Özkan ile birlikte buraya gelince aracim saplandi ve yerinden oynatamadim. Tabii biraz da yalan var isin içinde. Araci kullanan arkadas bayan kuaförü. Telefon geldi müsterisi çikti ve bizi birakip gitti. Biz de burada kalakaldik” dedi.

Otomobilin saplandigi çamurdan çikabilecegini söyleyerek tekerlerin çevresini kazan iki arkadas, polislerin de yardimina ragmen otomobili saplandigi yerden çikarmayi basaramadi. Otomobil, çekici vasitasiyla çamurdan çikarilip olay yerine çagrilan araç sahibi Izzet T.’nin esine teslim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile