Çan'da Olta Ile Turna Baligi Tutma Yarismasi Düzenlendi

Çan'da Olta Ile Turna Baligi Tutma Yarismasi Düzenlendi

Çanakkale’nin Çan ilçesindeki Erenler Avcilik ve Aticilik Dernegi tarafindan düzenlenen Turna Baligi Tutma Senligi Çan Ilçesine bagli Semedeli Gölet’inde yapildi.

Senlikte yapilan balik tutma yarismasi, çevre ilçelerden gelen avcilar tarafindan da ilgi gördü. Yarismada kasik olta kullanilirken, oltalara canli yem takilmadi. Yarisma sartlari geregi 40 santim boyunun altindaki turna baliklari ait olduklari yer olan gölete birakildi.

Senlikte birinciligi 72 santimlik balik ile Ali Garip, ikinciligi 70 santimlik balik ile Ilker Bas, üçüncülügü ise 69 santimlik balik ile Okan Bagci kazandi. Toplam da 255 yarismacinin olta attigi gölde yarismacilara çesitli ödüller verildi.

Senligin ev sahipligini Erenler Avcilik ve Aticilik Dernegi Baskani Senol Tabak ve dernegin yönetim kurulu üyeleri yapti. Baskan Tabak, “255 amatör olta balikçisinin katildigi Turna baligi tutma senligimize katilan tüm yarismaci ve misafirlerimize tesekkür ediyorum. Ayrica desteklerini esirgemeyen tüm esnafimiza da ayri ayri tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile