Can Paker'in duygusal anları

Can Paker'in duygusal anları

Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Bölgesi Grubu Başkanı Can Paker, heyetin yaptığı çalışmalar sırasında şahit oldukları bir olayı anlatırken duygusal anlar yaşadı.

Habertürk ekranlarında yayınlanan Söz Sende programının bu akşamki konuğu Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Bölgesi Grubu Başkanı Can Paker oldu. Çözüm sürecine ilişkin konuşan Paker, canlı yayında duygusal anlarda yaşadı.

'DOĞU ANADOLU 'YU TANIMIYORMUŞUM '

Çözüm sürecine ilişkin yaptıkları ziyaretlerde topluma derinlemesine girdiklerini belirten Paker, 'STK'lar ile toplantı yapıyoruz. Cami cemaati ve esnafla konuşuyoruz. 1000 – 1500 kişilik toplantılar yapıyoruz. Her iki taraftan evladı ölmüş aileler ile konuşuyoruz. Ben onca yıl bölgeye gidip gelmeme rağmen bölgeyi tanımıyormuşum' dedi.

CANLI YAYINDA DUYGUSAL ANLAR

Yaşanan dramın anlaşılması için toplumun içine girilmesi gerektiğini söyleyen Paker, program sunucusu Balçiçek İlter'in 'Sizi en çok etkileyen ne oldu? Gözünüzün yaşardığı oldu mu?' sorusuna ise 'Evet oldu. Gazetelerde resmi bile çıktı' cevabını verdi. Hakkari 'nin bir köyüne yaptıkları ziyaretlerini hatırlatan Paker, 'Çocuklar özgürlük şarkısı söylediler' dedi. Bu anlarda duygusal anlar yaşan Paker, yaşananların oldukça dramatik olduğunu kaydetti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile