Çan Termikspor’Dan Trap Atışları Müsabakası

Çan Termik Geçlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından bu yıl ilk kez “Trap ve Kurşun Atışları” müsabakası düzenlendi.

Uzunalan Köyü atış poligonunda gerçekleştirilen ve yaklaşık 200 sporcunun katıldığı trap ve kurşun atış müsabakalarında trap atışlarında Çanakkale Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü’nden İshak Bilgiç birinci olurken, Biga Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü’nde Hakan Yılmaz ikinciliği, Çanakkale Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü’nden Hüseyin Bilgiç üçüncülüğü elde etti. Kurşun dalında ise Uzunalan Köyü Avcılık ve Atıcılık Derneği’nden Şakir Çetin birinci, Terzialan Avcılık ve Atıcılık Derneği’nden Onur Yılmaz ikinci ve aynı dernekten Şerafettin Demirci üçüncü oldu.

Çan Termik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Uğur Akçal, yarışmalara gösterilen ilgi nedeniyle katılımcılara teşekkür ederek, “Her iki grubun birincilerine 200 TL’lik hediye çeki, ikincilerine avcı yeleği, şapka temizleme seti ve iki kutu fişek, üçüncülerine de kamuflajlı tişört, şapka ve iki kutu fişek hediye ettik” dedi.

Atış müsabakalarını Terzialan Belediye Başkanı Bahattin Sağın, İl Genel Meclisi Başkan Vekili MHP Çan İl Genel Meclisi Üyesi Halil Turhani, Atıcılık ve Avcılık İl Temsilcisi Hüseyin Bilgiç, Uzunalan Köyü Başkanı Burhan Uğur ile avcılar izledi. Etkinlikte katılımcılara pilav ve ayran ikram edildi. Etkinliğin ardından Çan Termik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Uğur Akçal ve Uzunalan Köyü Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Burhan Uğur katılımlarından ve katkılarından dolayı Terzialan Belediye Başkanı Bahattin Sağın’a makamında teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile