''Çanakkale 1915 Gezici Tır Müzesi'' Denizli'ye Geldi

Denizli Belediyesi, içerisinde Çanakkale Savaşı'nda kullanılmış 4 bin objeyi içeren ''Çanakkale 1915 Gezici Tır Müzesi''ni, vatandaşların ziyaretine sundu.

Bayramyeri Meydanı ' nda ziyaretçilere açılan müzede , Çanakkale Savaşı ' nda kullanılan şahsi araç gereçlerle , savaş malzemelerinden toplam 4 bin parça eser sergileniyor .

Müzeyi ziyaret eden Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar , gazetecilere yaptığı açıklamada , Çanakkale ' ye gidemeyen vatandaşlara bu ortamı yaşatma amacıyla müzeyi kente getirdiklerini kaydetti .

Çınar , ' ' Ümit ediyorum binlerce vatandaşımız bu müzeyi gezecek . Müzeyi gezen vatandaşlarımızdan ricamız , buraya gelemeyecek vatandaşlarımıza gördüklerini aktarmasıdır ' ' dedi .

Çanakkale 1915 Gezici TıR Müzesi ' ni vatandaşlar 1 - 4 Kasım ' da Bayramyeri Meydanı ' nda , 5 - 7 Kasım ' da İncilipınar Parkı ' nda , 8 - 10 Kasım ' da Adalet Parkı ' nda , 11 - 13 Kasım ' da Pamukkale Üniversitesi Yerleşkesi ' nde ve Son olarak 14 - 15 Kasım ' da Delikliçınar Meydanı ' nda ücretsiz olarak gezebilecek .

Muhabir : Fatma Karakış / Mustafa Dermencioğlu / Halil Şahin

Yayıncı : Ramazan Ercan
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile