Çanakkale Belediye Başkanı Gökhan Seçimi Değerlendirdi

Çanakkale Belediye Başkanı Gökhan Seçimi Değerlendirdi

Çanakkale’de üç dönem üst üste seçimi kazana CHP’li belediye başkanı Ülgür Gökhan seçimim ardından bir değerlendirme toplantısı düzenledi.

Gökhan toplantıda,18 Mart gecesi düzenlenen fener alayında seçimi kazandığını anladığını söyledi.


Çanakkale belediye başkanı Gökhan 30 Mart yerel seçimlerini değerlendirmek üzere basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Yerel seçimleri değerlendiren Gökhan, seçim sonuçlarını çok önceden tahmin ettiklerini de söyledi.

Gökhan, “Seçimlerde çok dikkatli davrandık. Aşırı öz güvenden uzak durduk. Sadece işimizi yaptık. Her alandan büyük bir destek gördük. Seçimi kazandığımı çok önceden tahmin ediyordum. 18 Mart gecesi bir fener alayı düzenledik. Halk burada tepkisini koydu. Biz sadece klasik seçim çalışmamızı yaptık. Bütçede aşırıya kaçmadık. Hiç bir şekilde Belediyenin imkanlarını seçim için kullanmadık. Bu süreçte, şahsıma ve partime çirkin saldırılar ve tuzaklar üzerine bir seçim çalışması yürütüldü. Kişiliklerimize saldırdılar. Yaptıkları Çanakkale’ye hiç yakışmadı. Kişiliklerimize yapılan bu saldırıları yapanların çıkıp ‘ben yaptım ve özür diliyorum’ demelerini bekliyorum. Bunları yapanlar çıkana kadar bu işin peşini bırakmayacağız. Çanakkale halkının bize güvenerek oyunu vermiş olmalarını çok önemsiyorum. Onun için hep söylüyorum; Ben artık Çanakkale’nin belediye başkanıyım. Elbette CHP’den seçildim. Partim tabi ki çok önemli ama, ben sokaktaki herkesin belediye başkanıyım. Onlardan bana hangisinin destek verdiğini, kimin vermediğini bilemem ve ayırt edemem. Alınlarında yazmıyor hiç kimsenin. Şu bir gerçek ki; sokaktaki her iki insanın birden fazlası bana güvenmiş, oy vermiş” dedi.

Çanakkale’nin bir an önce atılım yapması gerektiğini belirten Gökhan, “Çanakkale’nin layık olduğu yere bir an önce gelmesi lazım. Çanakkale’nin gelişimi için çalışmak zorundayız. Biz yerel yönetim olarak Milletvekillerimizde genel yönetim olarak birlikte çalışmalıyız. 2015 bu noktada önemli bir anıtım noktası olacaktır” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile