Çanakkale'de CHP'li Il Genel Meclisi Üyesi Hayatini Kaybetti

Çanakkale'de CHP'li Il Genel Meclisi Üyesi Hayatini Kaybetti

Çanakkale’de hayatini kaybeden CHP’li Biga Il Genel Meclisi Üyesi Levent Irez için cenaze töreni gerçeklestirildi.

Biga Il Genel Meclis Üyesi Levent Irez dün hayatini kaybetti. 31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimleri’nin ardindan geçtigimiz hafta ilk kez toplanan Nisan ayi Il Genel Meclisi toplantilarina katilamayan Irez için Çanakkale Il Özel Idaresi önünde tören gerçeklestirildi.

Cenaze törenine Çanakkale Vali Yardimcisi Hakki Uzun, CHP Çanakkale Milletvekili Ismet Güneshan, CHP Il Baskani Levent Gürbüz, IYI Parti Il Baskani Selahattin Yildizlar, Çanakkale Il Genel Meclis Baskani Halil Ertugrul, il genel meclisi üyeleri katildi.

Törende bir konusma yapan Il Genel Meclis Baskani Halil Ertugrul, "Sözün bittigi anlar vardir. Bugün o anlardan biri. Levent abimle bir kere toplanti yaptim. Hiç çalisma firsati bulamadim. Ona çok üzülüyorum. Çok güzel isler yapacaktik kendisiyle ama biz Il Genel Meclisi olarak güzel isler yapacagiz. O bizi yukaridan izleyecek. Herkese bassagligi diliyorum" dedi.

Konusmanin ardindan yapilan dua sonrasinda merhum Il Genel Meclisi Üyesi Levent Irez’in cenazesi Biga ilçesine ugurlandi. Irez’in cenazesi Kursunlu Camii’nde cuma namazini müteakip kilinacak cenaze namazinin ardindan Biga Karaçayir mezarliginda topraga verilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile