Çanakkale'de Gasp Olayinda 3 Süpheli Tutuklandi

Çanakkale'de Gasp Olayinda 3 Süpheli Tutuklandi

Çanakkale’de, klip çekimi için sehre gelen 2 arkadas N.K. ile O.T., iddiaya göre kaldiklari eve giren ve bogazlarina biçak dayayarak ölümle tehdit eden 3 süpheli tarafindan gasp edildi. Olayla ilgili olarak I.G., O.T., ve T.C. adli üç süpheli tutuklandi.

Yalova’dan klip çekimi için Çanakkale’ye gelen N.K. ile O.T., kaldiklari günü birlik kiraladiklari eve gelen tanimadiklari kisilerin saldirisina ugradi. Bogazlarina biçak dayanarak ölümle tehdit edilen arkadaslar, imitasyon 40 bin lira, cep telefonu, kulaklik ve cüzdanlari gasp edildi.

Ihbar üzerine harekete geçen Çanakale Il Emniyet Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, süphelilerin kimliklerini belirlemek için çalisma baslatti. Yapilan arastirma sonucunda I.G., O.T., T.C., D.K., H.K., Y.S. ve Y.Ç. isimli süpheliler tespit edildi.

6-7 Mayis tarihlerinde gerçeklestirilen operasyonla süpheliler gözaltina alindi. Emniyetteki islemlerin ardindan I.G., O.T., T.C., H.K. ve Y.S. adliyeye sevk edildi. D.K. ise ifadesinin ardindan serbest birakildi. Mahkemeye çikarilan H.K., T.C. ve I.G. tutuklanirken, O.T., Y.S. ve Y.Ç. ise serbest birakildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile