Çanakkale’de Hastane Duvarına Bırakılan Çanta Paniğe Sebep Oldu

Çanakkale’de Hastane Duvarına Bırakılan Çanta Paniğe Sebep Oldu

Çanakkale Devlet Hastanesi duvarına bırakılan şüpheli çanta, polisi alarma geçirdi.

Çantanın hastaneye tedaviye gelen bir kadının olduğu anlaşılırken, teslim aldığı çantayı 10 metre ileride yeniden bırakan kadına, polis izin vermedi.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'ne 50 metre mesafedeki Çanakkale Devlet Hastanesi'nin bahçe duvarı üzerinde şüpheli bir çanta olduğu haberini alan polis alarma geçti. Hastanenin önünden geçen İnönü Caddesi trafiğe kapatılırken, hastane giriş kapısının hemen yanına bırakılan sırt çantasını incelemek üzere bomba imha uzmanı çağrıldı. Bomba ekibi geldiği sırada çantaya doğru yürüyen bir kadını gören ve çantanın sahibi olduğunu söyleyen Hanife K.’nin kimliğini inceleyen ekipler, çantayı teslim ettiler.

Hastaneye geldiğini, her zaman yaptığı gibi çantasını duvarın üzerine bıraktığını belirten Hanife K., çantayı alarak hastane bahçesine girdi. Ancak Hanife K. bu sefer de çantayı yol kenarına bırakıp vatandaşların tepkisine rağmen yürümeye devam edince, devreye yine polis girdi. Çantayı alıp sahibine veren polis, "Bu çantayı ayağının önünde tut, bırakma" diye uyardı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile