Çanakkale'de Kar Altindaki Sokak Hayvanlarina Oyun Havasi Esliginde Mama

Çanakkale'de Kar Altindaki Sokak Hayvanlarina Oyun Havasi Esliginde Mama

Çanakkale’de dün ögleden sonra baslayan ve devam eden kar yagisi hayati olumsuz etkiledi. Biga ilçesinde belediye ekipleri tarafindan mesire alanlari ve besleme noktalarina sahipsiz sokak hayvanlari için kuru mama birakildi. Bir belediye personelinin sokak hayvanlarina oyun havasi esliginde mama birakmasi ise eglenceli görüntüler ortaya çikardi.

Meteorolojinin dün Çanakkale için verdigi kar ve firtina uyarisi il merkezi basta olmak üzere ilçelerde de etkisini sürdürüyor. Kent merkezi sabah saatlerinde kismen beyaza bürünürken, Eceabat, Gelibolu, Çan, Yenice, Bayramiç, Biga ve Lapseki ilçelerinde de kar yagisi etkili oluyor.

Yogun yagis sebebiyle il genelinde 46 köy yolu ulasima kapandi. 28 ekip, kapanan köy yollarini açmak için hummali bir sekilde çalismalarina devam ediyor. Çanakkale Il Emniyet Müdürlügü ekipleri denetimlerini siklastirirken yetkililer, sürücüleri daha dikkatli araç kullanmalari konusunda uyardi.

Biga ilçesinde belediye ekipleri tarafindan Abdiaga Mesire Alani içerisine ve besleme noktalarina sahipsiz sokak hayvanlari için kuru mama birakildi. Kivanç Tirkis isimli Biga Belediyesi personelinin sokak hayvanlarina oyun havasi esliginde mama birakmasi ise eglenceli görüntüler ortaya çikardi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile