Çanakkale'de Motosiklet Kazasinda Agir Yaralanan Üniversitesi Ögrencisi 8 Gün Sonra Hayatini Kaybetti

Çanakkale'de Motosiklet Kazasinda Agir Yaralanan Üniversitesi Ögrencisi 8 Gün Sonra Hayatini Kaybetti

Çanakkale’de 2 motosikletin çarpistigi kazada agir yaralanan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ögrencisi Muaz Ali Hacimoglu, tedavi gördügü hastanede 8 gün sonra hayatini kaybetti.

Kaza, 21 Subat tarihinde saat 19.00 siralarinda Ismetpasa Mahallesi Setboyu Caddesi’nde meydana geldi. Ayni istikamette seyir halinde olan B.K. yönetimindeki 67 ABL 612 plakali motosiklet, Muaz Ali Hacimoglu yönetimindeki 54 AJN 112 motosiklet ile çarpisti. Kazada sürücüler ile hangi motosiklette oldugu bilinmeyen yolcu konumundaki M.G. yaralanirken, ihbar üzerine bölgeye polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Yaralilar, saglik ekiplerince kaza yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesi’ne kaldirildi. Durumu agir olan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu Gemi Insaati Programi ögrencisi Muaz Ali Hacimoglu yapilan tüm müdahalelere ragmen 8 gün sonra hayatini kaybetti.

ÇOMÜ Rektörlügünden yayimlanan taziye mesajinda, "Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu Gemi Insaati Programi ögrencisi Muaz Ali Hacimoglu vefat etmistir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine bassagligi dileriz" denildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile