Çanakkale'de Ögrenciler Trafik Kurallarini Uygulamali Olarak Ögrendi

Çanakkale'de Ögrenciler Trafik Kurallarini Uygulamali Olarak Ögrendi

Çanakkale Il Emniyet Müdürlügü Gelibolu Bölge Trafik Denetleme Istasyon Amirligi, Trafik Haftasi’nin önemini vurgulamak amaciyla ögrencilerle bir araya geldi.

Gelibolu Bölge Trafik Denetleme Istasyon Amirligi, Trafik Haftasi’nin önemini vurgulamak amaciyla ögrencilerle bir araya geldi. "Hayatla Yarisilmaz" mottosuyla düzenlenen etkinlik, 75. Yil Cumhuriyet Ilkögretim Okulu ögrencilerinin yogun ilgisiyle karsilandi. Trafik güvenligi konusunda bilinçlenmek ve önemli mesajlari paylasmak için bir araya gelen ögrenciler, trafik kurallarina uyma, emniyet kemeri kullanimi ve hiz sinirlarina riayet etme konularinda bilgilendirildi.

Etkinlik kapsaminda, ögrencilere trafik polisleri tarafindan seminerler verildi ve trafik güvenligi konusunda bilgilendirici brosürler dagitildi. Ayrica, ögrencilerin pratik yapmalari için polis araçlari, isikli ve sesli uyari cihazlari ve trafik isaret ve levhalari ile trafik egitim alanlari olusturularak, trafik kurallarini uygulamali olarak ögrenmeleri saglandi.

Trafik Haftasi etkinligine katilan ögrenciler, edindikleri bilgileri trafik polisleri esliginde araç sürücüleri ile paylasarak trafik bilincinin yayilmasina katki sagladilar. Gelibolu Bölge Trafik Denetleme Istasyon Amirligi ekipleri, gelecegin sürücülerinin trafik kurallarina uyumlu ve bilinçli bireyler olmalarini saglamak için benzer etkinliklerin düzenlenmeye devam edecegini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile