Okulun toplantı salonunda uygulamalı olarak verilen eğitim sonunda, Dokuz Eylül Üniversitesi öğretim görevlisi Gökhan Tekin, 50 öğretmene katılım belgesi verdi.
Tekin burada yaptığı konuşmada, oyunun eğitimde kullanılmasını amaçladıklarını belirterek, ''Eğitimlerimizde, öğretmenlere çocuk olduklarını hatırlatıyoruz. Drama eğitimlerini yaygınlaştırarak, oyunların bireysel gelişimde kullanılmasını sağlıyoruz. Bu güne kadar 40 ilde sürdürdüğümüz eğitimlerimizde 3-6 yaş arası çocuklara eğitim veren öğretmenlerimizi hedefledik'' dedi.
Okul Müdürü Ömer Arslan ise eğitimle ilgili gelişmelerin günümüzde hızlandığını vurgulayarak, öğretmenlerin bunları takip etmesi gerektiğini belirtti.
Çanakkale'de Öğretmenlere Drama Eğitim Verildi
Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında, Dr. Leman Başarı Anaokulu ve Okyanus kitap kırtasiyenin katkılarıyla okul öncesi öğretmenlerine yönelik uygulamalı yaratıcı drama eğitimi verildi.



















