Çanakkale'de Satış Görevlisi Kursiyerlerine Sertifika

LJalışŸma ve İşŸ Kurumu (İşžKUR) İl MüdürlüğŸü ile LJanakkale Onsekiz Mart ǜniversitesi (LJOMǜ) işŸ birliğŸinde düzenlenen satışŸ görevlisi kursunun 2'nci etabı tamamlandı.

İşžKUR İl Müdürü Ali LJalışŸkan, LJOMǜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen sertifika töreninde yaptığŸı konuşŸmada, yaptıkları işŸ gücü piyasası araşŸtırmalarında kentte "satışŸ danışŸmanı" mesleğŸinde yetişŸmişŸ sertifikalı elemanlara önemli bir ihtiyaç olduğŸunu tespit ettiklerini söyledi.

Bu ihtiyacı karşŸılayabilmek için başŸlattıkları satışŸ görevlisi eğŸitim programının ikinci etabını tamamladıklarını belirterek, "Sertifikalarını alan kursiyerlerimizin bundan sonra ki basamak olan işŸ arama sürecinde de yanlarında olacağŸız. Talepler doğŸrultusunda yeni bir kurs daha açabiliriz. Bunun için üniversitemizle işŸ birliğŸimiz devam edecek" dedi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nuri Kavak ise eğŸitim sürecinde emeğŸi geçenlere teşŸekkür ederek kursiyerlerin sertifikalarının hayırlı olmasını diledi.
KonuşŸmaların ardından, 60 kursiyere sertifikaları dağŸıtıldı.
 
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile