Çanakkale'de Turizm Haftasi Etkinliklerle Kutlanmaya Devam Ediyor

Çanakkale'de Turizm Haftasi Etkinliklerle Kutlanmaya Devam Ediyor

Çanakkale’de 48’inci Turizm Haftasi etkinlikleri çerçevesinde Kordon Truva ati önünde turizmciler tarafindan tanitim stantlari açildi.

Etkinlige, Vali Ilhami Aktas, Il Kültür ve Turizm Müdürü Çagman Esirgemez, ÇOMÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Il Kültür ve Turizm Müdür Yardimcisi Hüseyin Sevik, ilgili kurumlarin personeli ve vatandaslar katildi.

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Il Kültür ve Turizm Müdürlügü, Çanakkale Savaslari Gelibolu Tarihi Alan Baskanligi ve turizmciler tarafindan açilan stantlari gezen Vali Ilhami Aktas, görevli personelden tanitim çalismalari hakkinda bilgi aldi.

Stant görevlileri ile bir süre görüserek sohbet eden Vali Ilhami Aktas, 48. Turizm Haftasi etkinlikleri kapsaminda yapilan tanitim çalismalardan dolayi stant görevlilerine tesekkür ederek çalismalarinda basarilar diledi.

Turizmin gelistirilmesi için yapilan çalismalarin çok kiymetli oldugunu ve Çanakkale turizminin her açidan gelistirilmesi için hep birlikte gayret gösterdiklerini ifade eden Vali Ilhami Aktas, Çanakkale’nin degerlerinin ziyaretçilere en iyi sekilde tanitilmasinda emegi geçen herkese tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile