Çanakkale'de Uçak Seferleri İçin Toplu Taşıma Hizmeti Başlandı

Çanakkale'de uçak seferleri için toplu taşıma hizmeti verilmeye başlandı.

Belediyeden yapılan açıklamada, bir süre önce başlayan Ankara ve İstanbul uçak seferlerinden yararlanacak olan kentlilerin havaalanına ulaşımlarının kolaylıkla sağlanabilmesi için Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından toplu taşıma hizmeti başlatıldığı bildirildi.

Uçak seferlerine göre belirlenen servis saatleri doğrultusunda Ankara-Çanakkale uçuşları sonrası kent merkezine gelmek isteyen kentliler için 09.55'te havaalanından kent merkezine, Çanakkale-Ankara uçuşları için ise 08.45'te Kordonboyu Golf Aile Çay Bahçesi önünden havaalanına araç kaldırılacak.
İstanbul-Çanakkale uçuşları için ise 24.00'te havaalanından kent merkezine, Çanakkale-İstanbul uçuşlarında da 05.15'te Kordonboyu Golf Aile Çay Bahçesi önünden havaalanına araç hareket edecek. Araç, kordon boyundaki Golf Aile Çay Bahçesinin önünden hareketle, Kayserili Ahmet Paşa Caddesi'nden Demircioğlu Caddesi'ne dönüp buradan Atatürk Caddesi istikametinden Tansaş Kavşağı ve akabinde Troia Caddesi'ne dönerek Havaalanına ulaşacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile