Çanakkale'den Kısa Kısa

Karla mücadele çalışması.

Çanakkale Belediyesi ekipleri, kar yağışı nedeniyle çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler özellikle araç ve yaya trafiğinin güçleşmemesi, kentlilerin mağdur olmaması için ana arterler ve kavşakları, köprüleri, riskli bölgeleri tuzladı. Solisyon tankerleri ve kar küreme araçları da çalışmalara destek verdi.

Öte yandan Çanakkale Belediyesi'nde kurulan Acil Durum Koordinasyon Merkezi'nde kar çalışmaları takip edildi, gelen talepler anlık olarak değerlendirildi.

- Sokak hayvanlarına yiyecek desteği

Çanakkale Belediyesi ekipleri, kenti etkisi altına alan soğuk ve yağışlı havadan sokak hayvanlarının olumsuz etkilenmemesi için yiyecek desteği sağlandı.

Kent merkezi ve mücavir alanlardaki bazı noktalara ekiplerce kuru mama bırakıldı, hava şartlarından etkilenen hayvanlar da Çanakkale Belediyesi Evcil Hayvan, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürülüp, koruma altına alındı.

- Halk Eğitim Merkezi'nden KPSS kursu

Çanakkale Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu bünyesinde KPSS kursu açıldı.

Merkez Müdürü Yasemin Şenol, yaptığı açıklamada, 30 kişilik grupların hafta içi gündüz 1 sınıf, hafta içi gece 3 sınıftan oluştuğunu söyledi.

Şenol, kursa talebin yüksek olduğunu belirterek, mayıs ayında da ön lisans ve lise mezunlarına aynı kursu açmayı planladıklarını kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile