Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti yönetimi il protokolünü ziyaret etti

Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Vali Abdülkadir Atalık, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş

Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Vali Abdülkadir Atalık, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş ve Defterdar Sacide Şakar'ı makamlarında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali Atalık, gazetecilerin zor şartlar altında çalıştığını belirterek, "Gecesini gündüze katıp çalışan gazetecilerin gününü kutlamak istiyorum. Zaman kavramı olmadan bu mesleği yapmaya çalışan arkadaşlarımıza biz de her zaman yardımcı olmaya devam ediyoruz. Gazeteciler olarak böyle bir cemiyet altında biraraya gelmeniz mutluluk verici bir durum. Birlik ve beraberliğinizin artarak devamını diliyorum." dedi. ÇGC Başkanı Muzaffer Altunay ise bu yıl ilk defa Çalışan Gazeteciler Günü'nü bütün haftaya yayarak, bayram havasında kutladıklarını söyledi. Çanakkale'de güzel bir birliktelik olduğunu kaydeden Altunay, çalışmaları hakkında bilgi vererek, özellikle Sarı Sasın Kartı bulunmayan gazetecilerin arabalarına tanıtım kartı verilmesi konusunda diğer illerden getirdikleri örnek resmî yazıları Atalık'a sundu. Vali Atalık da konuyu inceleyeceğini söyledi.

ÇGC üyeleri, İl Emniyet Müdürü Bektaş'ı ziyaretlerinde ise basın mensuplarının çalışmalarında kolaylık sağlaması sebebiyle teşekkür etti. Bektaş da gazetecilerin zor şartlarda çalıştığını bildiğini vurgulayarak, "Her olayda bizden önce o yerde bulunuyorsunuz. Sizlerin de gecesi gündüzü yok. Yıpranma hakkınızın elinizden alınması iyi olmadı, tekrar verilmesi gerekir. Çanakkale'de basın mensuplarıyla birlik beraberlik içinde çalışıyoruz. Bundan sonra da böyle devam edeceğine inanıyorum." şeklinde konuştu. ÇGC Başkanı Altunay da Emniyet Müdürü Bektaş'a, gün içindeki olaylarda basın mensuplarına gösterdiği yakın ilgi sebebiyle teşekkür etti.

Son olarak Defterdar Şakar'ı ziyaret eden ÇGC yöneticileri, gazetecilerin lokal ihtiyacını gündeme getirdi. Konuya duyarlı yaklaşan Şakar, sosyal faaliyetlerini yapabileceği bir yerin temini için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile