Candan Erçetin Yaz Konserlerine Bursa'da Start Verdi

Candan Erçetin Yaz Konserlerine Bursa'da Start Verdi

Türk müziginin sevilen sanatçilarindan Candan Erçetin, dün aksam Bursa Kültürpark Açikhava Tiyatrosu’nda hafizalardan silinmeyecek bir konsere imza atti. Yaz konserleri çerçevesinde açik hava konserlerine Bursa’dan baslayan Candan Erçetin, coskulu hayranlarina muhtesem sahne performansiyla unutulmaz bir gece yasatti.

‘Yalan’, ‘Meger’, ‘Kirik Kalpler Duragi’, ‘Onlar Yanlis Biliyor’, ‘Melek’ gibi dillere pelesenk olmus sarkilarinin yani sira hareketli sarkilari ile müzik söleni yasatti.

Konserinin sonlarina dogru ritmi artiran Erçetin, kendisine eslik eden seyirci korosuna tesekkür etti. Yaklasik 2 saat sahnede kalan Erçetin, Bursali dinleyicilerine unutulmaz bir müzik söleni sundu.

Yaz konserlerine hiz kesmeden devam edecek olan Candan Erçetin, 10 Haziran Izmir Bornova Asik Veysel Açikhava’da, 20 Haziran’da Ankara Atilim Sahnesi’nde, 21 Haziran Samsun Dogu Park Amfi Tiyatro’da, 2 Agustos Altinoluk Amfi Tiyatro’da, 4 Agustos’ta Çesme Açikhava Tiyatrosu’nda, 5 Agustos’ta ise Bodrum Antik Tiyatrosu’nda sevenleriyle bulusacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile