Çandarlı Belediyesi'nde SDS imzalandı

Çandarlı Belediyesi'nde SDS imzalandı

Çandarlı Belediyesi ile BEM-BİR-SEN sendikası arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

İmzalanan SDS ile beraber Çandarlı Belediyesi’nde çalışan üyeler çeşitli kazanımlar sağlandı. Çandarlı Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen ‘in makamında düzenlenen imza törenine Genel Eğitim Sekreteri Recayi Karslı, İzmir İl Başkanı Ali Demir, İl Sekreteri Ali Kalkan, İl Teşkilatlanma Sekreteri Kadir Aksu ve bazı üyeler katıldı.

İmza töreninde konuşan Çandarlı Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen, Başkanlık görevini en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içerisinde olduklarını kaydederek motivasyonu yüksek, performansı üst düzeyde olan personelle takım ruhu içinde çalışmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Dağdelen, sözleşmenin çalışanlara hayırlı olması temennisinde bulunarak bundan sonraki dönemde çalışmalarında daha gayretli olmalarını istedi.

Genel Eğitim Sekreteri Recayi Karslı ise ülke genelinde ve hükümet nezdinde yetkili sendika olarak, yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı. Karslı, çalışanların ekonomik, sosyal, kültürel ve özlük hakları konusunda yapılacak olan iyileştirmelerin toplumun huzurunu ve refahını artıracağını ifade ederek sosyal denge sözleşmesinin imzalanmasından dolayı Başkan Dağdelen’i tebrik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile