Canik Academy Kapilarini Bireysel Katilimcilara Açiyor

Canik Academy Kapilarini Bireysel Katilimcilara Açiyor

Bugüne kadar yurt içinde ve yurt disinda askeri ve kolluk kuvvetlerine yönelik pek çok kurumsal egitime önderlik eden CANiK Academy, Türkiye’nin aticilik alaninda gelismesi ve egitim turizmine katki sunmak amaciyla kapsamini genisletiyor. Dünyada sportif aticiligi daha üst düzeylere çikarmak ve atesli silahlarin bilinçli ve dogru kullanimina yönelik farkindalik kazandirmak amaciyla hayata geçirilen CANiK Academy, artik bireysel katilimcilara da kapilarini açiyor.

’Deneyim Ögretir’ mottosu ile, Türkiye’nin kendi alaninda ilk ve öncü egitim akademisi olan CANiK Academy, atesli silahlarin bilinçli ve dogru kullanilmasi ve sportif aticiligin gelismesine yönelik verdigi destegi genisletiyor. Türkiye’deki ve dünyadaki savunma sanayisinin en güçlü markalarindan biri olan CANiK önderliginde 2021 yilinda kurulan CANiK Academy, yurt içi ve yurt disinda askeri ve kolluk kuvvetlerine yönelik bugüne kadar verdigi kurumsal egitimlerini, bireysel kullanicilara da açiyor.

Aticilik alaninda egitim almak isteyen herkes katilabiliyor

16. Uluslararasi Savunma Sanayii Fuari IDEF’23 kapsaminda lansmaninin gerçeklestirildigi CANiK Academy bireysel egitim programlarina egitim almak isteyen 18 yas üstü herkes katilabiliyor. Egitimler, askeri alanda en az 10-15 yil çalismis saha tecrübesi olan, sahada operasyonlara katilan tecrübeli hocalar tarafindan veriliyor. CANiK Academy’de taktik aticilikta birinci seviyeden ileri seviyeye, sportif aticiliktan acil yarali müdahalesi ya da atesli silah bakimina, ilgi alanlarina göre degisen farkli kapsamlarda egitim programlari yer aliyor. Agustos ayi itibariyle hayata geçirilen egitimlere basvurular www.academy.canik.com adresinden gerçeklestiriliyor. Kisiler buradan istedikleri egitim programlarinin tarihleri ve içeriklerini inceleyerek kayit yaptiriyor ve gerekli sartlari saglayarak ödemelerini de yine buradan online olarak gerçeklestirebiliyor.

Yapilacak sinavda basarili olanlara sertifika verilecek

Taktik ve sportif aticilik alaninda bireysel katilimcilardan çok fazla talep aldiklarini belirten CANiK Genel Müdürü Cahit Utku Aral, “Türkiye’nin kendi alaninda ilk ve öncü egitim akademisi olan CANiK Academy’nin bireysel egitim programlari ile vizyon projemizi ileri bir noktaya tasiyoruz. Bizler egitimin çok önemli oldugunu da biliyoruz. CANiK Academy’de güvenlik, bilinçli kullanim ve kisilerin aldiklari ya da alabilecekleri ürünü dogru ve etkin bir sekilde tasiyabilmelerine destek vermeyi amaçliyoruz. Bir baska hedefimiz de sportif aticiligin gelisimine öncülük ederek bu alanda daha fazla sporcu yetistirmek istiyoruz. Burada sadece poligon egitimi degil, hukuksal yükümlülükler, ürünlerin montaj ve temizligi, güvenli muhafaza, gibi pek çok içerik sunuyoruz. Katilimcilar teorik olarak ögrendikleri bilgileri pratikte uygulayip, gerçeklestirilecek sinav sonrasinda da sertifika almaya hak kazanacaklar” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile