Canik'te Çocuklara Saglikli Yasam Egitimi

Canik'te Çocuklara Saglikli Yasam Egitimi

Canik Belediyesi ve Canik Ilçe Saglik Müdürlügü isbirligiyle Sibyan Okullari ve Kur’an Kurslarinda ögrenim gören ögrencilere saglikli yasam egitimi veriliyor.

Çocuklarin erken yaslarda saglikli yasam sekli konusunda bilinçlenmeleri adina Canik Belediyesi ve Canik Ilçe Saglik Müdürlügü is birligiyle ilçede bulunan Canik Belediyesi Sibyan Okullari ve Kur’an Kurslarinda ögrenim gören ögrencilere saglikli yasam egitimi kapsaminda hijyen, beslenme, agiz ve dis sagligi, ve ergen sagligi konularinda egitimler veriliyor.

“Saglikli yasam saglikli gelecek”

Alaninda uzman egitmenler tarafinda çocuklara egitim verildigini ifade eden Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, “Yavrularimizin saglikli bir yasam anlayisini benimsemeleri ve saglikli yasam konusunda bilinçlenmeleri için Canik Ilçe Saglik Müdürlügümüz ile beraber çocuklarimiza saglikli yasam egitimlerimizi sürdürüyoruz. Saglikli yasam saglikli gelecek diyerek alaninda uzman egitmenler tarafindan çocuklarimiza hijyen konusunda dikkat etmeleri gereken kurallar, agiz ve dis sagliginin önemi, saglikli beslenme ve obezite riskine karisi korunma konularinda egitim verdik” dedi.

Canik Belediyesi Sibyan Okullari ve Kur’an Kurslarinda egitimlerine devam eden ögrencilere hijyen, beslenme, agiz ve dis sagligi, ve ergen sagligi egitimlerinin yani sira egitmenler tarafindan düzenli spor yapmanin önemi ve pratik egzersiz hareketleri konularinda egitim verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile