Canik'te 'Lovelet' 26 Mayıs'ta

Canik'te 'Lovelet' 26 Mayıs'ta

Canik belediye Başkanı Osman Genç, Karadeniz'in en büyük, Türkiye'nin en lüks outlet alış veriş merkezi olan Lovelet'in 26 Mayıs'ta hizmete gireceğini açıkladı.

Toplam 60 milyon euroluk maliyeti ile Karadeniz'in en büyük, Türkiye'nin en lüks Outlet AVM'si olan Lovelet'te geri sayım başladı. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 75 bin metrekare alanda inşa edilen, yaklaşık bin 200 kişiye iş istihdamı sağlayacak, ayda 900 bin kişiyi ağırlamayı hedefleyen Lovelet Outlet AVM''nin açılışı 26 Mayıs'ta gerçekleştirileceğini açıkladı.

Canik'in önemli bir gelişim trendi sergilediğini söyleyen Belediye Başkanı Osman Genç, 'Bu gelişim ivmesine kayıtsız kalmayıp ilçemizi tercih eden yatırımcılar Canik'teki güven ortamını fırsata dönüştürmekte istediler. Bu doğru tercihlerden birisi olan Outlet AVM, İzmir'de düzenlenen 'Ekonomi ve Politikada Yükselen Portreler Büyük Ödülü 'nü kazanarak haklılığımızı bir kez daha ortaya çıkardı ' dedi.Lovelet'in Türkiye'nin en lüks outlet alışveriş merkezi olacağını söyleyen Genç, 'Burası Karadeniz Bölgesi'ne hitap edecek önemli bir outlet alışveriş merkezi. Hem Samsunlular hem bölge insanının hem çevre illerden gelenlerin uğrak mekanı olacağına inanıyorum. Samsun'da alış verişin simgesi olacak Lovelet, ekonomik ve ticari ilişkilerin güçlenmesini sağlayacak, kente hareket getirecek ' dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile