Canik'ten Üniversiteyi Kazanan Tüm Ögrencilere Burs

Canik'ten Üniversiteyi Kazanan Tüm Ögrencilere Burs

Samsun’un Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, ilçede üniversiteyi kazanan tüm ögrencilere burs destegi vereceklerini belirtti.

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, ilçede ilk defa üniversiteyi kazanan ögrencilere yönelik burs destegini sürdürdüklerini ifade etti.

Ögrencilere yönelik yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini isaret eden Baskan Sandikçi, bu yil da Canik’ten üniversiteyi ilk defa kazanan tüm ögrencilere burs destegi vereceklerinin müjdesini verdi.

Ölçme, Seçme ve Yerlestirme Merkezi (ÖSYM) tarafindan açiklanan 2024 Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) Yerlestirme Sonuçlari’na göre, ilçede üniversiteyi ilk defa kazanan tüm ögrencilere burs destegi vereceklerini ifade eden Baskan Ibrahim Sandikçi, “Canik’imizde bir gelenek haline getirdigimiz burs destegimizle, ögrencilerimizin yaninda olmaya devam ediyoruz. Bu yil da ilçemizden ilk defa üniversiteyi kazanan tüm ögrencilerimize burs destegi sagliyoruz” diye konustu.

Ögrencilerin egitim hayatinin her asamasinda yaninda olduklarini belirten Baskan Ibrahim Sandikçi, “Ilçemizde egitime yönelik örnek projeleri kazandirmanin ve ögrencilerimize destek olmanin gurur ve mutlulugunu yasiyoruz. Üniversite ögrencilerimize yönelik burs destegimiz ile birlikte, ilçemizdeki üniversite ögrencilerimizin elektrik, su ve dogalgaz faturalarinin tamamini karsiliyoruz. KPSS, YKS ve LGS sinav ücretlerinin hepsini karsiliyoruz. YKS ve LGS’de derece elde eden ögrencilerimizi ödüllerle bulusturuyoruz. Üniversiteye hazirlanan ögrencilerimiz için ücretsiz egitim programlari gerçeklestiriyoruz. Bilim ve teknoloji alani basta olmak üzere birçok farkli alanda ögrencilerimiz için ücretsiz uygulamali egitimler düzenliyoruz. Egitim dostu belediye ünvanimizla çalismaya devam ederek, egitime yönelik yeni projeleri ilçemizde hayata geçirmeye devam edecegiz” dedi.

2024 YKS Yerlestirme Sonuçlari’na göre Canik’te üniversiteyi ilk defa kazanan ögrenciler, Canik Belediyesi Hizmet Binasi’nda yer alan Canik Belediyesi Kadin-Aile ve Sosyal Yardim Hizmetleri Müdürlügü üzerinden burs basvurularini gerçeklestirebiliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile