Canik Yeni Ve En Inovatif Ürünleriyle TEKNOFEST'te

Canik Yeni Ve En Inovatif Ürünleriyle TEKNOFEST'te

CANiK, Samsun’da gerçeklesecek TEKNOFEST 2022’nin, sponsorlari arasinda yer alacak ve en yeni teknolojilerini burada sergileyecek. 30 Agustos Zafer Bayrami’nin 100’üncü yildönümü nedeniyle ayri bir öneme sahip olan etkinlikte ayrica yerli ve milli uçaksavar CANiK M2 QCB de yerini alacak.

Samsun, Milli Teknoloji Hamlesi dogrultusunda düzenlenen dünyanin en büyük havacilik, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2022’ye, 30 Agustos Büyük Taarruz ve Baskomutanlik Meydan Muharebesi’nin 100’üncü yildönümünde ev sahipligi yapmanin gururunu yasiyor. Samsun’dan dogup bugün dünya markasi haline gelen Samsun Yurt Savunma’nin (SYS) dünyaca ünlü markasi CANiK de bu anlamli organizasyonun sponsorlari arasinda yer aldi.

En yeni ve en inovatif ürünlerini tanitacak

Bu sene 30 Agustos-4 Eylül Tarihleri arasinda Samsun-Çarsamba Havalimani’nda gerçeklestirilecek TEKNOFEST 2022’de CANiK de en yeni ve en inovatif ürünlerini sergileyecek. Samsun’da bulunan teknoloji üssünde üretilen milli uçaksavar CANiK M2 QCB de TEKNOFEST’te yerini alacak. Türkiye’nin yerli ve milli savunma sanayi gücünün ulastigi son noktanin en önemli temsilcilerinden biri olan CANiK, 69 ülkeye ihraç ettigi CANiK marka tabanca modelleri, yeni magaza zinciri CANiK STORE, egitim faaliyetlerinin yürütüldügü Canik Academy ile birlikte yeni gelistirilen inovatif ve sira disi egitimlerinden CANiK SMART ve CANiK APP uygulamalarini tanitacak.

“Samsun’a ve ülke ekonomisine büyük katki sunuyoruz”

SYS Genel Müdürü C. Utku Aral, “Dünyanin dört bir yaninda gerçeklestirdigimiz tanitim faaliyetlerimizle Türkiye’nin savunma sanayi gücünü uluslararasi arenaya tasidigimiz için gururluyuz. Gerçeklestirdigimiz ihracat ve basarili çalismalarla hem Samsun’a hem de ülke ekonomisine büyük katki sunuyoruz. Öte taraftan ülkemizin yerli ve milli teknoloji üretimine destek vermenin ve bu yolda nitelikli insan kaynagina sahip olmanin çok daha kiymetli bir deger oldugunu düsünüyoruz. Bu amaçla hayata geçirilen ve ülkemizin milli teknoloji hamlesi dogrultusunda gerçeklesen en önemli etkinliklerinden Havacilik, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’in bir parçasi olmaktan dolayi büyük onur duyuyoruz. Bildiginiz gibi SYS, savunma sanayi ihracatinda da ilk 10 arasinda yer aliyor, stratejik öneme sahip sektörümüzün genç yeteneklere ihtiyaci her geçen gün artiyor. TEKNOFEST sayesinde azimli, yetenekli, heyecanli, enerji dolu gençlerimizle bir araya gelerek, savunma sanayimizi daha ilerilere götürecek genç yeteneklerimize kendilerini gösterme firsati sunacagiz. CANiK gibi global bir marka olarak gençlere ilham olabiliyorsak, ne mutlu bize” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile