Canip Baysal Lisesi'nde Okul Yönetimi Ve Veliler Buluştu

Bolu'da bulunan Canip Baysal Lisesi'nde okullarına yeni kayıt olan öğrencilerin velileri ve okul yönetimi bir araya gelerek kaynaştı.

Okulun projeleri arasında yer alan "Velilerin kaynaşma ve tanışma" organizasyonuna Bolu Belediye Başkanı Aladdin Yılmaz, İl Mili Eğitim Müdür Recep Sezer, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve yeni kayıt yaptıran öğrencilerin velileri katıldı. Yapılan kaynaşma organizasyonunda Okul Müdürü Fuat Durmuş, velilere bilgiler verdikten sonra yapılan organizasyonla ilgili çalışmaları aktardı. Bu çalışmanın bir ilk olduğunu söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer, bu tür çalışmaların daha çok yaygınlaştırılması için çalışmalar yürüteceklerini ifade etti.
Kaynaşma toplantısında son sözü alan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise tüm okullarda olduğu gibi Canip Baysal Lisesi'nde Bolu Belediyesi olarak her zaman yardıma hazır olduğunu söyledi. Toplantıya katılan bazı veliler ise ilk defa böyle bir uygulama ile karşılaştıklarını, bu çalışmada emeği geçen okul yönetimine teşekkür ettiklerini belirttiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile