Çankaya'da Agustos Sicaklarinda Havuz Keyfi

Çankaya'da Agustos Sicaklarinda Havuz Keyfi

Çankaya Belediyesinin Yildiz ve Çigdem bölgelerinde hizmete açtigi yüzme havuzlari ilçe sakinlerinden yogun ilgi gördü.

Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birisi olan Çankaya’da vatandaslar pandemi sürecinin stresini Erdal Inönü Yari Olimpik Kapali Yüzme Havuzu ile Mustafa Kemal Atatürk Spor Merkezinde yer alan yüzme havuzunda atiyorlar.

Çankayalilarin saglikli yasam ve hosça vakit geçirmeleri için yogun ilgi gösterdigi yüzme havuzlari pandemi sürecinin basladigi 2020 yili Mart ayindan bu yana kapaliydi. Normallesme sürecinin baslamasiyla 10 Agustos’ta kapilarini açan yüzme havuzlari Pazartesi günü hariç haftanin her günü sabah 08.00 ila 21.00 saatleri arasi hizmet veriyor. Pazar günü saat 20.00’e kadar açik olan yüzme havuzu bir saatlik seans araliginda düzenli olarak dezenfekte ediliyor.

Birçok abonelik hizmeti var

Normallesme sürecine ragmen vatandaslarin sagligi açisindan birer saatlik süreyle her seansta en fazla 8 kisiye hizmet verilen yüzme havuzlarinda bir saatlik sürenin ardindan havuzlar dezenfekte edilerek yeni seanslara hazirlaniyor. Vatandaslara farkli abonelik hizmetlerinin sunuldugu yüzme havuzlarinda yillik abonelikler ve ailelerin birlikte gelebilecekleri abonelikler de olusturuluyor.

“Çankayalilar her seyin en iyisine layik”

Tüm ülkede oldugu gibi Çankayalilarin pandemi sürecinde zorluklar yasadigini belirten Çankaya Belediye Baskani Alper Tasdelen, “El birligiyle bu süreci kazasiz atlatacagimizdan süphem yok. Pandemi süreci sonrasi normallesme ile birlikte ilçe sakinleri stres atmak için belediyemizin farkli hizmetlerinden yararlandilar. Onlarin ve ailelerinin hosça vakit geçirebilecekleri parklar, sosyal tesisler, spor alanlarini çogaltmak gayreti içindeyiz. Çünkü Çankayalilar her seyin en iyisine layik” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile